Ljudi odlepili za Jovićem: Svi hoće Luku, navijači Čelsija, Bajerna, Reala, Mančestera...

Srpski napadač pokazuje klasu iz meča u meč i nije čudo što je na meti najvećih evropskih klubova

Najprijatnije iznenađenje Lige Evrope, ekipa Ajntrahta iz Frankfurta imala je priliku da uz pomoć srpskih internacionalaca ostvari novi veliki rezultat. Igrali su 1:1 sa Čelsijem u prvom meču polufinala Lige Evrope.

Oči velikog broja navijača, ali i skauta, bile su uprte u mladog dvadesetjednogodišnjeg srpskog napadača Luku Jovića koji je ove godine postigao 25 golova i 7 asistencija u svim takmičenjima i imali su šta da vide.

Printskrin Twitter

Srpski internacionalac je prebacio do Filipa Kostića koji je prošao po levoj strani, centrirao u sredinu šesnaesterca, a na pravom mestu je bio ponovo Jović koji je glavom zatresao mrežu protivnika za svoj 26 gol u sezoni.

Foto: Tanjug/AP

Posle utakmice društvenim mrežama i Twitter komjunitijem se raširilo "ludilo" oko Jovića jer su navijači većine klubova u Evropi poludeli za njim.

Printskrin Twitter

Torinski derbi igra se večeras u 20.30, Juventus je već osvojio titulu i nema takmičarskih motiva, dok je Torinu ovaj meč vrlo bitan jer ima šansu da se plasira u Ligu šampiona. Kec na Staru damu je 1,75, a ako verujete da će motiv biti ključan, dvojka je čak 5,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Torino.

Printskrin Twitter
Printskrin Twitter
Printskrin Twitter

VIDEO: Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 45 miliona evra?

(Telegraf.rs)