Ajntraht ima Luku Lovića! Bivši as Junajteda tvrdi da je srpski napadač "krađa" veka!

Benfika je morala da proda svog igrača za "siću"

Bivši engleski reprezentativac Oven Hargrivs nije mogao da se načudi za koje pare je Ajntraht iz Frankfurta kupio srpskog napadača Luku Jovića.

Jović je još jednom dospeo u centar pažnje akcijom za gol Frankfurta u prvom meču polufinala Lige Evrope kada je bio strelac u 23. minutu za 1:0. Čelsi je do kraja u Nemačkoj izjednačio pogotkom Pedra i bio je bolji tim, ali je trenutak vrhunske koncentracije pomogao Ajntrahtu da očuva nade o finalu LE.

- Jovića cena je još jednom uzletela. U utakmici gde Ajntraht nije bio briljantan, pokazao je da je jedan od najboljih golgetera na svetu, a sa 21 godinom je dao 26 golova za sezonu. Biće stvarno poseban fudbaler - rekao je Hargrivs za BT sport u četvrtak uveče.

- Njegova cena je neverovatna... Svega 7 miliona evra, na ovom tržištu. o je neverovatno, to izgleda kao posao veka i ja sam siguran da će na leto otići za deset puta više novca - istakao je Hargrivs.

Njegov kolega i analitičar Glen Hodl smatra da je gol koji je srpski napadač dao jedan od najboljih postignutih glavom ove sezone.

- Moram da kažem da je njegov gol glavom jedan od najboljih golova glavom u sezoni. Izgleda lako, ali nije. To je bio jedini način na koji je mogao da postigne gol. Uradio je to skoro kao Širer - rekao je Hodl.

Da podsetimo, Bekfika je Jovića prodala Ajntrahtu za samo sedam miliona evra zimus, zbog klauzule u ugovoru.

Jović je prethodno bio pozajmljen igrač na dve godine, ali je u ugovoru o pozajmici stajalo da ga nemački klub može otkupiti po niskoj ceni, a iz njega su već nagovestili da on na leto ide.

VIDEO - Luka Jović posle maestralnih 5 golova u Bundesligi

(Telegraf.rs)