Zvezda raspalila maštu navijača: Ovo je dres za novu sezonu, sa tri zvezdice na grbu! (FOTO) (VIDEO)

Prva garnitura novih dresova biće promovisana na meču poslednjeg kola sa Napretkom

Crvenoj zvezdi je u utorak, na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije, zvanično dodeljena titula iz 1946. godine , a upravo ova odluka razlog je proslave tridesete titule i treće zvezdice na grbu crveno-belih koja je prišivena.

Tako su iz Ljutice Bogdana na svoj Instagram profil objavili fotografiju na kojoj se dobrim delom vidi novi dres, sa grbom i novom zvezdicom.

Inače, od ranije je poznato da će Crvena zvezda u novoj sezoni imati čak pet garnitura dresova, što je za Telegraf otkrio direktor marketinga kluba sa Marakane, Goran Broćić.

Osim tri garniture, crveno-bele, i dve rezervne - plave i sive boje, Zvezda će imati i dve posebno dizajnirane garniture za evropske utakmice.

Crvena zvezda ima prednost od 4:1, ali će Vladan Milojević prema najavama u Lučanima izvesti najjači sastav. Dvojka se plaća kvotom 1,28. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Mladost – Crvena zvezda.

Prvi dres za utakmice u domaćim takmičenjima će biti promovisan na utakmici poslednjeg kola protiv Napretka iz Kruševca, kada će biti proslavljena i šampionska titula. Za sada, on izgleda ovako:

VIDEO: Dule Savić obukao stari dres Zvezde i pozvao Delije na Marakanu

(Telegraf.rs)