Sudija dao gol, pa ga priznao: Da li gledamo jednu od najskandaloznijih odluka u istoriji fudbala? (VIDEO)

Slučaj za rubriku "verovali ili ne"

U amaterskoj holandskoj ligi desila se scena u kojoj su Harkemase Bojsi pobedili HSV Hoek sa 4:2, ali je jedan gol tog meča Derde divizije postao predmet kontroverzi.

Primili su ga pobednici i u trenutku kada su već vodili 3:1, sudija je odlučio da preuzme stvar u svoje ruke, ili je bolje reći noge.

On se posle gužve u kaznenom prostoru našao pred golom Harkemasea i kada se lopta odbila do njega, on je, umesto da proba da se pomeri, napravio čudan pokret kao da je ćušnuo loptu u gol.

Lopta je pronašla put do mreže, a sudija je ubrzo pokazao rukama prema centru i nije poništio pogodak koji je sam postigao, što postavlja pitanje da li je to zaista jedna od najskandaloznijih odluka u istoriji fudbala.

Danas od 16.00 u Vranju saznaćemo ime poslednjeg učesnika Superlige za sledeću sezonu. Domaći Dinamo juri 0:3 iz prvog meča baraža protiv Inđije i treba mu čudo da bi ostao u Superligi. Kvota na keca je 1,55, na iks 3,80, a na dvojku 5,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Vranje - Inđija.

VIDEO - Faul koji je iznervirao sve u Partizanu, a tek reakcija Save Miloševića

(Telegraf.rs)