Prvo oglašavanje Jovića po prelasku u Real: Nije moglo emotivnije od ovog...

Oprostio se Srbin kako i dolikuje posle dve predivne sezone u Ajntrahtu

Da nije bilo Ajntrahta možda za Luku Jovića ne bi ni bilo transfera u veliki Real Madrid. Prelazak u nemački klub bio je sudbinski po srpskog fudbalera, tu je dobio priliku i stasao u jednog od najboljih evropskih napadača, naprečac "zaludeo" skaute velikana, pa je teško bilo odbiti ponude koje su stizale. 

Srbin je izabrao Real, a Ajntraht, za kraj, dobio poruku velike ljubavi svog dojučerašnjeg igrača.

Evo šta je Jović napisao klubu iz Frankfurta, njegovim navijačima, prvi put otkad je ozvaničen transfer u Madrid:

Dragi navijači Ajntrahta, 

Kao što ste već pročitali, prelazim u Real Madrid. Naravno, želeo bih da iskoristim priliku da vam se ovde obratim i podelim nekoliko reči. Zaista sam uživao ove dve godine zajedničkih uspeha u Ajntrahtu. Upoznao sam mnogo sjajnih ljudi i igrao za veliki klub, koji je poseban i zbog sjajnih navijača. Nikada neću zaboraviti ovu sezonu u Ligi Evrope! Vrhunac je, naravno, bilo osvajanje Kup prošle sezone u Berlinu. Zbog svega toga mi nije bilo lako da odem iz ovog kluba. Ipak, Real Madrid mi daje mogućnost i otvara velika vrata da budem još bolji igrač. Svako dete sanja da igra u takvom klubu. Moj san se ostvario.

Za kraj je dodao...

Želeo bih da se zahvalim svima u klubu i svim navijačima. Hvala vam što ste mi omogućili da se razvijem kao osoba i kao igrač. Hvala vam za podršku, zauvek ćete biti u mom srcu.

VIDEO: Luka Jović i Ljubomir Fejsa otkinuli uz čuveni hit na svadbi Komnena Andrića

(Telegraf.rs)