Nejmar doskakutao do policijske stanice, saslušan zbog "slučaja silovanje": Sponzor povukao kampanju sa njegovim likom... (VIDEO)

Ne baš najbolje situacija po zvezdu Pari Sen Žermena

Brazilski fudbaler Nejmar (27) "ne silazi" sa naslovnih strana svetskih medija od kada ga je manekenka Nažila Trindade Mendes de Souza optužila za silovanje u jednom hotelu u Parizu. 

Pojavio se čak i video njihove svađe iz hotelske sobe, doduše ne i sam nasilan čin za koji se tereti fudbaler, a u javnost je "isplivala" i prepiska para uz pominjanje njenih modrica, sukoba, svađe i sve što se dešavalo te noći u sobi.

Nejmar je prethodno objavio i eksplicatn sadržaj njenih poruka, fotografije koje mu je slala, zbog čega je sada u problemu budući da je u Brazilu zabranjeno objavljivati intiman sadržaj neke osobe bez njenog odobrenja.

To je razlog zbog kojeg je posetio policijsku stanicu u Rio De Žaneiru, tačnije doskakutao je do tamo usled povrede koja ga je sprečila da bude u sastavu reprezentacije za nadolazeći Kopa Amerika u Brazilu. On se uz pomoć dvojice muškaraca probio kroz masu novinara koja je čekala, potom ušetao u stanicu gde je bio na saslušanju.

U međuvremenu, zbog nezgodne situacije u kojoj se našao, i poneki Nejmarovi sponzori su povukli marketinške aktivnosti sa njim kao zaštitnim licem, poput Masterkarda. Takođe, Nejmarov najveći sponzor, kompanija Najk, kako je rečeno iz te korporacije, pažljivo prati situaciju i reagovaće adekvatno ukoliko to bude potrebno u slučaju da Brazilac bude seo na optuženičku klupu.

(Telegraf.rs)