Tumbaković preuzima Srbiju? FSS pronašao zamenu za Krstajića!

Pregovori su u toku

Fudbalska reprezentacija Srbije nastaviće svoje kvalifikaciono putešestvije sa novim selektorom, ako je verovati napisima u beogradskim medijima. 

Naime, Sportski žurnal tvrdi, pozivajući sa ne pouzdane izvore bliskim Savezu, da je vođstvo naše "kuće fudbala" u pregovorima sa Ljubišom Tumbakovićem o preuzimanju selektorske pozicije od Mladena Krstajića kome se pozicija ozbiljno zaljuljala nakon debakla u Ukrajini.

Tumbaković je nedavno ostao bez posla nakon odbijanja da vodi selekciju Crne Gore protiv tzv. reprezentacije Kosova, što je rezultiralo njegovim otkazom.

Ipak, kako stvari stoje, brzo će ponovo u "sedlo", i to ponovo kao vođa nacionalnog tima, onog koji mu je najbliži srcu. Srbija ga zove i sva je prilika da ćemo već od meča sa Portugalom na "Marakani" gledati naš tim pod komandom bivšeg trofejnog trenera Partizana.

Iz Fudbalskog saveza Srbije je u danima posle meča sa Ukrajinom mogao da se nasluti ovakav epilog. Najavljeni su sastanci, ali se nije lomilo preko kolena pre meča sa Litvanijom.

Krstajić odavno ne uživa podršku ni navijača, a očito je izgubio i poverenje rukovodstva ljudi koji vode srpski fudbal.

Došlo je vreme za smenu...

VIDEO: Mladen Krstajić pred novinarima posle pobede nad Litvanijom

(Telegraf.rs)