Terzić odgovorio navijačima koji kukaju zašto je prodao Joveljića i otkrio da je Zvezda već sad prihodovala 7.5 miliona

Prvi čovek crveno-belih smatra da je klub odlično poslovao

Govorio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić,tokom razgovora sa novinarima u Austriji, o prodaji talentovanog napadača Dejana Joveljića u Ajntraht.

Iako su crveno-beli prihodovali četiri miliona od tog transfera, navijači nisu srećni što je Zvezdino dete moralo da napusti klub. Danima su izražavali svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama, a sada im je stigao i odgovor od Terzića.

- Uz svo uvažavanje onih koji otkrivaju zašto je Joveljic otišao mislim da nisu dovoljno kompetentni da pričaju sa nama o tome. Mi smo ti koji su radili sa Joveljicem i bili svaki dan. Ako svakoga sa ulice i pijace budemo slušali,onda ne možemo da vodimo Zvezdu. Te kritike nisu dobronamerne - rekao je Terzić i dodao:

- On je talentovano dete. Mnogo sreće i kockica treba da se poklopi da bi on na kraju bio igrač kakav potencijal ima. Mi od transfera živimo i to je sudbina Zvezde. Njegov odlazak je mnogo bezbolnije nego da su otišli nosioci igre.

Foto: Marko Jovanović

Dodao je Terzić i to da je Zvezda i pre početka prelaznog roka prihodovali 7.5 miliona.

- 1.7 od Terzićevog odlaska u Fiorentinu, 1.8 od Jovića u Real i 4 miliona od Joveljića. Sedam i po miliona smo prihodovali a prelazni rok još nije počeo - ističe Terzić

VIDEO: Zvezdan Terzić progovorio o prelaznom roku i planovima crveno-belih za kvalifikacije

(M.M.)