Volite da gledate srpski fudbal, ovo je savršen posao za vas: Radnik iz Surdulice traži skauta

Klub je raspisao javni konkurs u kojem traži iskusnog fudbalskog znalca

Svi mi volimo da gledamo fudbal, volimo i da komentarišemo, kritikujemo, delimo savete i mišljenja. Svako od nas zna barem jednog fudbalera koji bi se savršeno uklopio u ekipu za koju navijamo. Ekipa Radnika iz Surdulice raspisala je javni konkurs u kojem traže baš takve ljude da postanu njihovi skauti, osobe koje će pratiti domaće utakmice i preporučivati igrače, prenosi Mozzart sport.

Koliko samo u Srbiji ima osvajača Lige šampiona sa manjim klubovima na ''Footbal Manageru''. Koliko pronađenih igrača koji su posle eksplodirali.

Prepričavaju se priče o tome da je Robert Levandovski igrao nekada u Crvenoj zvezdi, da je Đorđino Vajnaldum bio član Partizana, i da je još mnogo vrhunsih igrača svoje prve korake pravilo u našoj ligi na FM-u.

Superligaš iz Surdulice sada želi da iskoristi to vaše ''iskustvo'' i da vam da posao.

Objavljen je javni konkurs za mesto skauta, osobe čiji je zadatak da ide po fudbalskim utakmicama, gleda fudbal i zapisuje karakteristike igrača, koje će, neke od njih, na kraju i preporučiti klubu.

Foto: MN Press

Saopštenje prenosimo u celosti:

''FK Radnik Surdulica traži skaute!

Ovo je pravi posao za vas ukoliko:

  • Želite da se oprobate na najvišem nivou u srpskom fudbalu
  • Smatrate da poznajte dovoljno fudbalsku igru i da znate da prepoznate kvalitet kod igrača
  • Pasionirano pratite domaći fudbal

"Prijavite se sa posao skauta volontera u našem klubu! Prethodno radno iskustvo na sličnoj poziciji nije potrebno. One koji se najbolje pokažu tokom volonterskog rada očekuje stalni radni odnos. Sve prijave mogu da se vrše preko šefa skauting službe Srđana Savića na mejl: savicscouting@gmail.com''

Biće zanimljivo videti broj prijava na početku, a posle i preporuka i konačne učinkovitosti budućih skauta.

(Telegraf.rs)