Evo kako je Miha reagovao na parolu i pesmu Delija: Član Zvezdine zlatne generacije mu poslao snimak

Dragiša Binić je direktno sa stadiona poslao Siniši Mihajloviću video sa Marakane kada se Severom orilo njegovo ime

Član Zvezdine zlatne generacije, Dragiša Binić, poslao je odmah tokom meča Zvezda - Suduva snimak navijača koji su skandirali ime Siniše Mihajlovića uz parolu podrške svom nekadašnjem saigraču, koji se leči od leukemije u Bolonji.

Siniša je pre nekoliko dana obelodanio da boluje od leukemije i da je neophodno da započne agresivnu terapiju koja uključuje zračenje i hemoterapije, i već je počeo sa prvim terapijama, nakon što je ustanovljen i koji konkretan tip leukemije ima.

Mihajlović u ovoj bici nije sam, već mu podršku pružaju širom sveta, a ogromnu podršku dobio je od Delija, koje su na meču protiv Suduve istakli transparent podrške na kojem je pisalo:

- Rodio si se znajući samo za život. Živeo si znajući samo za pobede. Pobedi, Siniša! - istakle su Delije, a zatim je na Severu zagrmelo njegovo ime.

Parola podrške Delija Siniši Mihajloviću; Foto: Marko Jovanović

Ovaj snimak je odmah još tokom utakmice njegov saigrač iz Zvezde, Dragiša Binić, poslao svom prijatelju, koji je iz bolničke postelje gledao kakvu je podršku dobio i na koju je reagovao sa mnogo emocija.

-  Odmah, još dok se igrala utakmica između Crvene zvezde i Suduve, Mihi sam poslao video-snimak u kojem su mu „delije“ s toliko ljubavi i emocija pružile podršku. Takvo poštovanje navijača prema nekom bivšem igraču nisam doživeo nikad na „Marakani“. Verujte mi, Mihi to mnogo znači u ovom trenutku. Pa, kome ne bi bilo drago da vidi koliko je voljen, naročito u svojoj zemlji. Neraskidiva je ta ljubav između njega i Crvene zvezde  - rekao Dragiša Binić za Alo.

VIDEO: Cela Marakana se naježila zbog parole Delija za Mihu, a onda je zagrmela pesma

(Telegraf.rs)