Zvezdi propada još jedan transfer na Daleki istok? Ebisilio zateže u pregovorima s Japancima!

Crveno-beli su prihvatili ponudu od oko 500.000 evra, ali fudbaler za sada ne pronalazi zajednički jezik sa klubom iz Japana

Lorenco Ebisilio je interestan jednom klubu iz Japana, ali pitanje je da li će doći do transfera! Holanđanin za godinu dana u Zvezdi nije pokazao ono zbog čega je doveden, možda nije ni dobio adekvatnu šansu, i u Zvezdi ne računaju na njega preterano za narednu sezonu.

Za njega je na adresu kluba stigla zvanična ponuda jednog kluba iz Japana, a kako saznajemo, u pitanju je oko ponuda od oko 500.000 evra za obeštećenje, što je Zvezda prihvatila.

Međutim, pregovori između Ebisilija i kluba su upali u "ćorsokak", jer mu Japanci nude slične uslove koje ima u Zvezdi. Pošto je Holanđanin svestan da je život u Japanu mnogo skuplji nego u Beogradu i spreman je da čeka bolju ponudu.

Nije isključeno da Japanci "podebljaju" ponudu, ali ukoliko do nje ne dođe, veliki su izgledi da transfer propadne.

Podsetimo, tako je na sličan način u Zvezdi već bio otpisan Milan Pavkov, pa je u poslednji čas posle pregovora u Kini otpala mogućnost o potpisivanju ugovora i on se vratio u redove crveno-belih.

Ebisilio je prošle godine stigao iz APOEL-a, gde je bio najbolji igrač, ali na Marakani je samo u nekoiliko navrata pokazao talenat koji poseduje momak koji je prošao čuvenu Ajaksovu školu.

(D. U.)