Milošević: Nemam ni srce ni dušu da prigovorim bilo šta, moralo je i to da se desi!

Trener crno-belih ne zameri toliko svojim igračima na primljenom golu

Osmeh na licu posle pobede Partizana jasno govori da je Savo Milošević bio zadovoljan onim što su njegovi momci pružili protiv Malatije.

Pobeda od 3:1 je veliki zalog za revanš, ali je za Miloševiča bitnija igra koju su Partizanovi igrači prikazali.

- Uradili smo sve  što smo planirali pre utakmice osim da primimo gol. Opet, nemam srce ni dušu da prigovorim bilo šta. Moralo je i to da se desi, jer smo na četiri utakmice bili bez primljenog gola - rekao je Milošević i dodao:

- Pokazali smo da smo bolji, ostala je još jedna utakmica. Čeka nas pakao u Turskoj. Evidentno je da će oni morati da napadnu, a ja o brzini u fudbalu pričam otkako sam došao u Partizan pre pet meseci. Radili smo u skladu sa tim i kad je u pitanju dovođenje igrača i kad je u pitanju filozofija igre koju zastupam sa svojim stručnim štabom. Ovo je danas i rezultat naše brže igre, ali i individualne brzine igrača koji smo doveli. I ovo je tek početak. Najbolje tek predstoji

O Asanovom debiju, Milošević je rekao:

- Što se tiče Asana, nemoguće ga je pratiti iz drugog plana. To je neverovata brzina i mnogi će imati problema. Ima tu još da se radi, da bude efikasniji. Očekujem puno od njega.

(Telegraf.rs)