Azar zadužio čuvenu Realovu "sedmicu", navijači ljuti: Niko ne zaslužuje taj broj posle Ronalda

Veliki teret na leđa je sebi stavio Belgijanac

Posle odlaska Kristijana Ronalda, u Realu je nastala velika praznina: posle dugo godina u timu nema autentične zvezde, a ni dolazak prvoklasnog igrača kakav je Eden Azar ne uliva mnogo poverenje navijačima da će baš on biti naslednik Portugalca.

Ono što im je, zasad, jedino zajedničko to je broj na dresu.

Belgijanac je, sada i zvanično, postao vlasnik čuvene "sedmice" koju su u prošlosti nosile samo najveće zvezde kluba poput Ronalda i Raula.

U Realu veruju da Azar može makar prići blizu dometa koje su dosegli dvojica njegovih prethodnika, međutim ima navijača, i nije ih mali broj, koji misle da niko, pa čak ni Azar ne zaslužuju "sedmicu" posle Ronalda.

Ronaldo je ostavio neizbrisiv trag u istoriji "Kraljevskog kluba", pa je pred Belgijancem verovatno najveći izazov u karijeri.

- Azar bi trebalo da vrati dres sa brojem sedam ako je svestan šta je za njega dobro. Stalno ga upoređuju sa Ronaldom - "tvitnuo" je jedan navijač Reala.

Slično razmišlja još jedan fudbalski fan.

- Niko nije vredan dresa Reala sa brojem sedam posle Ronalda. Trebalo bi stvarno da prestanu da ga daju klovnovima poput Marijana i Azara, to je nepoštovanje Reala.

Brazilac Mariano Dijaz je prvi koji je posle odlaska Ronalda zadužio dres sa brojem sedam, ipak nije dugo bio u njegovom vlasništu posle dolaska Azara.

(Telegraf.rs)