Barsa deluje prejako pred start sezone, Napoliju dala četiri gola za 16 minuta! (VIDEO)

Španski šampion nadigrao viceprvaka Serije A, Napolitanci tvrde da su dva gola primili posle ofsajd pozicija

Foto: Tanjug/Ap

Barselona i Napoli dvomečom su zatvorili turneju po Sjedinjenim Američkim Državama, u dve utakmice Katalonci su preslišali viceprvaka Serije A ukupnim rezultatom 6:1, za trofej "La Liga - Serie A Kup", a nakon 2:1 u Majamiju, u Mičigenu je bilo još ubedljivijih 4:0 (0:0).

Meč je odigran na stadionu "The Big House" koji sasvim pristaje objektu koji može da primi čak 115.000 ljudi, mada je zvaničan kapacitet 107.000, i u pitanju je najveći stadion u SAD - drugi najveći u svetu.

Ipak, za meč dva evropska velikana bio je takoreći poluprazan mada je utakmicu pratilo 60.000 navijača, a sve vredno pomena desilo se u rasponu od 16 minuta - svi golovi viđeni su u tom intervalu!

U 48. minutu Suarez je postigao gol za vođstvo, u 56. Grizman je duplirao prednost, dva minuta kasnije ponovo je Suarez bio precizan, da bi tačku na brzinsku goleadu Barse stavio Dembele u 64. minutu.

Vredi reći i da je Barsa prva dva gola postigla nakon nedozvoljenih pozicija u kojima su se našli prvo Grizman, pa Alba, a nakon dodavanja Luisa Suareza. Reklamirali su igrači Napolija ofsajd u oba slučaja, ali uzalud su bili njihovi protesti.

Situacija koja je prethodila prvom golu - pas Suareza za Grizmana koji se nalazio u očiglednom ofsajdu.

Foto: youtube/FC Barcelona

Situacija koja je prethodila drugom golu - sporna pozicija Đordija Albe pre dodavanja Suareza.

Foto: youtube/FC Barcelona

Barsa je i ovaj meč, kao i sve pripremne, oigrala bez prve zvezde Lionela Mesa koji je dobio produženi odmor nakon Kopa Amerika.

Pogledajte najzanimljvije detalje sa utakmice.

Prvenstvo Španije počinje narednog vikenda, a Katalonci u prvom meču gostuju u Baskiji Atletik Bilbaou.

(Telegraf.rs)