Sale mi je pomogao, legenda Partizana: Crtanje Ilićevog murala finansirao i reprezentativac Srbije

Čim su me kontaktirali, odmah sa m prihvatio, kaže Bogosavac

Foto: Marko Jovanovic

Legenda Partizana Saša Ilić dobio je pre nekoliko dana u Borči mural sa svojim likom, a kako saznajemo, jedan od učesnika ove lepe akcije je bio i fudbaler Čukaričkog i reprezentativac Srbije Miroslav Bogosavac.

Doskorašnji kapiten Partizana Saša Ilić otišao je u penziju na kraju prošle sezone, oprostio se titulom u Kupu Srbije i nakon dve decenije karijere za svoje zasluge u crno-belom dresu dobio mural u Borči kod zgrade gde je isprva i zaigrao fudbal.

- Istina je, pomogao sam prilikom pravljenja murala Saši Iliću i ponosan sam što sam deo te lepe priče. Čim su me momci iz Borče kontaktirali, inače se poznajemo i u dobrim smo odnosima, prihvatio sam istog trenutka.

Foto: Telegraf

- Jer Saša je meni mnogo pomogao u karijeri i želeo sam bar nekim gestom da uzvratim. Sale je legenda Partizana, ostavio je neizbrisiv trag u klubu, koji je i meni u srcu i zaslužio je taj prelepi mural - kaže Miroslav Bogosavac za Telegraf.

Da podsetimo, Ilić je prvi put u Partizan došao još 1986. godine kao dečak. Ostao je do 2005, devet godina igrajući i kao profesionalac. Usledilo je nekoliko inostranih angažmana da bi se 2010. vratio u Partizan još jednom i ostao sve do sada.

VIDEO - Saša Ilić posle osvajanja Kupa: Najbolji mogući odlazak u penziju

(Telegraf.rs)