Epska reakcija Milojevića posle penala: Nije smeo da gleda, pa potrčao ka centru kao gepard! (VIDEO)

Presrećan je bio strateg Zvezde na novom uspehu njegovog tima

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević burno je proslavio pobedonosnu odbranu Milana Borjana Jonasu Vindu u penal seriji revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na Telija Parkenu.

Milojević poslednji penal koji je izvodio mladi igrač Kopenhagena nije smeo ni da gleda. Vind je u Beogradu realizovao jedanaesterac za izjednačenje (1:1) "panjenkom", a onda je bio siguran i u prvoj seriji.

View this post on Instagram

Reakcija Milojevića posle završnog penala, koji nije smeo ni da gleda!

A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport) on

Nakon niza promašaja i pogodaka i jednih i drugih, Vind je opet došao na red da treći put puca penal Borjanu, računajući i onaj iz Beograda.

Treća za njega nije bila sreća, ali je Milojević shvatio da je njegov tim prošao dalje tek po huku i reakciji navijača Zvezde sa tribina.

U trenutku kada je čuo da je Borjan odbranio penal, Milojević je potrčao ka centru igrališta i niko iz njegovog stručnog štaba nije mogao da ga sustigne nakon dobrih dvadesetak metara sprinta.

Tamo su on, igrači sa klupe i ostatak štaba čestitali jedni drugima na velikom podvigu u Danskoj. Zvezda će naredno kolo kvalifikacija igrati u plejofu protiv Jang Bojsa u sredu 21. avgusta. Srpski šampion je već izborio plasman u Ligu Evrope čak i da ne prođe Jang Bojs.

VIDEO - Gol Pankova i odbrana Borjana koji su odveli Zvezdu u plej-of Lige šampiona

(M.LJ)