Zaboravite sve, igrajte za njih: Marin otkrio šta je Milojević rekao igračima Zvezde pred meč VIDEO

Kapiten crveno-belih govorio je i o obećanju i promašenom penalu

Odigrao je Marko Marin sjajno protiv Kopenhagena svih 210 minuta koliko je proveo na terenu u oba meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona!

Kapiten Crvene zvezde je asistirao Boaćiju u danskoj za jedini gol, gol koji je Zvezdi trebao u revanšu, ali je malo falilo da postane tragičar u penal seriji.

Prvi je šutirao i pogodio prečku, dao domaćinu prednost od samog početka, mada se na kraju ispostavilo da si igrači pucali neverovatna 22 penala.

- Eto, pogodio sam prečku. Nije ušla, ali znajte da je bilo jako lepo ove noći promašiti penal. Da smo ostali sa 11 igrača, sigurno bi za 90 minuta dali još jedan gol. Danas smo igrali za našu familiju. Šef je pre utakmice rekao: ''Zaboravite sve, igrajte za njih kući. Za žene, decu... da njih učinimo srećnim zato što nam oni svaki dan daju podršku. Mislim da smo to uradili - rekao je Marin posle meča i dodao:

- Obećali smo vam prošle nedelje da prolazimo, ova ekipa je fenomenalna i ima karakter. Mi povedemo, oni se vrate i imaju igrača više. Međutim, mi smo do poslednjem minuta verovali u nas. Treću godinu zaredom smo ušli u Evropu, ali znate nas - mi hoćemo u Ligu šampiona. Samo što ovo nije obećanje - kroz osmeh je rekao Marin.

(Telegraf.rs)