Vojvodina se dogovorila sa Nikolićem, čeka se odluka Partizana!

Crno-beli otežu sa odgovorom Novosađanima, jer ne žele da pojačavaju direktne rivale

Napadač Partizana Nemanja Nikolić, koga je trener crno-belih Savo Milošević iznenada precrtao iz daljih planova kluba, blizu je prelaska u Vojvodinu, saznaje Telegraf!

Novosadski klub se u načelu dogovorio sa fudbalerom, ali se još čeka odluka kluba iz Humske, koji vaga da li da pusti Nikolića među "lale".

Vojvodina je inače i izbor samog Nikolića, koji je posle posle poziva sportskog direktora Novosađana Nikole Lazetića pristao na jednogodišnju pozajmicu i usled toga odbio ponude iz Mađarske, Norveške i Poljske. Ali, crno-beli su još neodlučni i pri stavu da ne žele da pojačavaju direktne rivale.

Nikolić je bio strelac gola i na večitom derbiju Foto: Nikola Tomić

Pride, ovoga leta su dva kluba bila u obrnutim situacijama, jer je Partizan želeo da angažuje napadača "lala" Bojana Matića. Igrač je takođe hteo u Humsku, ali transfer stopiran, a fudbaler je produžio ugovor.

Otuda i otezanje sa konačnom odlukom Partizana, čiji bi čelnici radije prodali Nikolića u inostranstvo. Na taj način bi preskočili Vojvodinu u poslu, vratili bar deo uloženog novca, a i rešili se plate napadača koja nije zanemarljiva stavka u celoj priči.

(Z. Ivković)