Partizan definitivno prodao štopera: Pavlović prošao preglede i potpisao ugovor sa Laciom!

Fudbaler dobio “zeleno svetlo” glavnog doktora i finiširao transfer u rimski klub

Transfer Strahinje Pavlovića u redove Lacija je – finiširan! Defanzivac Partizana danas je iz drugog pokušaja uspešno prošao i medicinske preglede i ekspertize stručnjaka te više nije bilo nikakvih prepreka da se kompletirao posao koji je klubu iz Humske na ime obeštećenja doneo sjajih 5.500.000 evra zarade, a samom fudbaleru petogodišnji ugovor sa nebeskoplavima.

Time je ujedno i ugašena svaka neizvesnost u vezi sa Pavlobvićevom budućnošću, odnosno poslovanjem Partizana i rimskog kluba, koju su tokom vikenda doneli, a potom i raspirivali italijanski mediji, navodeći isprva da igrač nije prošao preglede.

Ali, kako je vreme odmicalo, tako je i senzacionalizam i jenjavao, pa je početna vest “amortizovana” u toj meri da je praktično istoga dana, samo nekoliko sati kasnije, postalo jasno da će transfer biti kompletiran početkom tekuće sedmice, što se i dogodilo.

Preventivno, italijanski stručnjaci su tokom vikenda razmenili i informacije i nalaze iz prošlosti Pavlovićevih medicinskih pregleda, a kada je procedura ispoštovana ostalo je samo da glevni lekar u klinici “Pajideija” stigne sa odmora i da “zeleno svetlo” kako bi dva kluba mogla da stave tačku na već dogovoren posao.

- Hvala svima na interesovanju, sve je prošlo u najboljem redu kao što je bilo od prvog trenutka. Sada mi je najvažnije da sutra odigramo dobru utakmicu i prođemo u grupnu fazu Lige Evrope. Očekuje me ponovo put u Lacijo u petak kako bismo papirološki sve završili,a onda povratak daće Bog kod drugova da se borimo u grupnoj fazi i ligi.

VIDEO: Milošević posle Moldea: Nikad lošiji Partizan, nestvarno je kako smo ovo dobili

U ponedeljak, u večernjim časovima, ponovljeni su pregledi Pavlovića i on je bez problema prošao sve testove, pa je pomenuti stručnjak “aminovao” finiširanje najunosnijeg posla Partizana još od transfera Nikole Milenkovića u redove Fjorentine 2017. godine (5.100.000 evra).

Kako smo već napomenuli, klub iz Humske je na ime transfera zaradio 5.500.000 evra (bez procenata od dalje prodaje) i Pavlovića u narednih godinu dana, kao pozajmljenog igrača Lacija. Posle “stažiranja” u Humsoj, defanzivac će se preseliti u Rim na pet godina...

(Z. Ivković)