Rival Zvezde u LŠ je dužan 662,5 miliona evra, ali poručuje: Ne poredite nas sa trošadžijama!

Gledajte nas kroz "druge oči", traži Poketino

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino objasnio je zbog čega misli da je klub na čijoj klupi sedi jedinstven u svetu fudbala.

- Ako pogledate trening Liverpula kad je Klop stigao u klub, malo više od godinu posle mene, i kad smo igrali 0:0... nijedan igrač iz te startne postave nije u startnih 11 i danas. Uporedite to sa nama, mi još imamo osam, ili devet igrača koji su i dalje u istoj postavi. Pogledajte razliku - rekao je Poketino.

Totenhem je nedavno dobio novi stadion, pa mu trošadžijska politika kojoj su pribegli ostali ne bi ni odgovarala. Uprkos tome, dug kluba za naše uslove u Srbiji deluje astronomski.

- Znate dobro da je dug kluba 600 miliona funti (662,5 miliona evra) kod banaka i zasigurno pokazujemo da projekat koji Totenhem realizuje u poslednjih pet godina ne mogu da porede sa bilo kim drugim. Zato Totenhem mora da se gleda kroz druge okolnosti i ne treba ni da se poredi sa ekipama poput Mančester Sitija - rekao je Poketino.

Da podsetimo, Totenhem je jedan od tri protivnika Crvene zvezde u grupi B Lige šampiona ove sezone, a uz ova dva tima su tu još i Bajern iz Minhena i Olimpijakos. Poketino je sa Totenhemom već imao veliki uspeh jer je igrao finale elitnog takmičenja prošle sezone.

Liverpul je tada pobedio sa 2:0 na stadionu Vanda Metropolitano u Madridu.

VIDEO - Pavkov doveo Zvezdu u vođstvo protiv Vojvodine

(Telegraf.rs)