Jedan od najbitnijih igrača Bajerna povređen pred meč sa Zvezdom!

Iako se činilo da nije ništa strašno iskusni fudbaler će najverovatnije propustiti start Lige šampiona

Trebalo je da David Alaba bude starter na poslednjem meču Bajerna iz Minhena protiv Lajpciga, ali se iznenada nije pojavio ni u protokolu. Nakon meča saopšteno je da je došlo do lakše povrede na zagrevanju, ali izgleda da je u pitanju ozbiljnija povreda i nemački mediji pišu da će propustiti meč Lige šampiona protiv Zvezde.

Bajern je odigrao nerešeno protiv Lajpciga 1:1 u derbiju četvrtog kola Bundes lige. Od ranije se zna da zbog povrede Robert Kovač ne može da računa na reprezentativca Nemačke Leona Gorecku, a sada mu se pojavio još veći problem, jer je ostao uskraćen za standardnog levog beka, i jednog od najboljih na svetu na toj poziciji.

Tokom zagrevanja Austrijanac je osetio bol u butini i odmah je to prijavio stručnom štabu. Nakon meča novinari su ga upitali šta se desilo, a Alaba je samo kratko prokomentarisao - Nije ništa strašno.

Došlo je do povrede primicača, međutim narednog dana pojavile su se informacije da je došlo do pucanja, što iziskuju mirovanje i pauzu, te ga najverovatnije neće biti na meču prvog kola grupne faze Lige šampiona gde će se minhenski gigant sastati sa šampionom Srbije na Alijanc areni u sredu od 21.00.

Na meču protiv Lajpciga kao levi bek igrao je Lukas Ernandez, desnu stranu je pokrivao Bendžamin Pavar, dok su centralni par činili Žerom Boateng i Niklas Zule. Videćemo kako će to izgledati protiv Zvezde.

VIDEO: Ovako je Zvezda sa dva penala u završniic meča preokrenula protiv Inđije

(Telegraf.rs)