Ne treba da preuveličavamo rezultat: Zidan smiren posle poraza Reala, mediji ga već "otpuštaju"

Očajno veče za Kraljevski klub

Trener Real Madrida Zinedin Zidan kaže da je njegova ekipa poražena pre svega fizički, pa tek onda rezultatski u meču sa Pari Sen Žermenom.

- Nismo bili na nivou koji sam očekivao, ali je i PSŽ igrao dobro. Falila nam je čvrstina i zbog toga smo kažnjeni, a oni su bili bolji u svakom segmentu, ali ne treba da preuveličavamo rezultat. Mi smo igrali ispodprosečno, to je sve - rekao je Zidan.

Njegov tim je u prvom kolu nove sezone Lige šampiona poražen od Pari Sen Žermena sa 3:0 i to bez trojice najboljih igrača, Kilijana Embapea, Nejmara i Edinsona Kavanija.

U njihovom odsustvu je iskočio u prvi plan Anhel Di Marija koji je sa dva gola razmontirao svoj bivši klub, za koji je igrao od 2010. do 2014.

- Sve što me brine je nivo, intenzitet kojim igramo, ali ćemo raditi na tome - dodao je Zidan u sredu uveče i odbio je da okrivi svog golmana Tiba Kurtou za loš meč, iako je Belgijanac mogao da odbrani i u 14. minutu, ali i posle šuta Di Marije sa distance u 33.

Dok Zidan ne brine previše, španski mediji su osuli paljbu po timu, koji je obećavao da će kad počne seozna biti onaj pravi.

Real i tokom leta nije ličio na starog sebe, a pošto se nije promenilo mnogo toga od avgusta naovamo, pojedini mediji poput Marke već Zidana šalju sa klupe Madriđana, a kao naslednika postavljaju Žozea Murinja.

(Telegraf.rs)