Suma o slavlju "u lice" Delijama: Bili su bliži, nisam mogao da trčim 100 metara do naših navijača

Partizanov heroj sa derbija kaže da nije bilo ničega provokativnog u slavlju gola

Sejduba Suma je, ipak, Partizanovo veliko pojačanje!

Kada se jednog dana bude podvlačila crta o učinku Gvinejca, gol u derbiju, još jedan za njega, definitivno će biti tas koji će prevagnuti da utisak o njegovim igrama u Partizanu bude pozitivan.

Pamtiće Gvinejac dugo ulazak u igru, loptu koju je osvojio u zoni šuta i majstorski pogodak za delirijum Grobara.

- Rekao sam sebi, ovog puta će biti druga priča. Želim da kažem hvala Ilievu, on je čovek koji me je doveo i verovao u mene i pre dve godine kad sam došao u Partizan. Ja mu sada vraćam mojim igrama u veoma važninim utakmicama za Partizan. U ovakvim utakmicama najvažnija je koncentracija i ko će imati bolju koncentraciju taj tim će pobediti. Kada sam bio na klupi, znao sam šta treba da radim kada budem ušao. Tako da, veoma sam srećan što me ekipa podržava i znaju koliko mogu.

Zbog čega si provocirao navijače Crvene zvezde?

- Nisam provocirao, samo sam slavio gol, za mene je to bilo normalno. Kad je derbi, kada date gol nećete stajati kao kip, slavićete kako inače slavite. Nije to bila provokacija.

Ali okrenuo si se ka njima (navijačima Zvezde)?

- Da, zato što sam postigao gol na njihovoj strani. Da sam postigao gol kod naših navijača, tamo bih slavio. Šta je trebalo da radim - da trčim 100 metara do naših navijača.

Koliko je tebi lično važna pobeda?

- Veoma, veoma važna, jer smo uzeli tri boda, sad je razlika samo jedan bod, i ova pobeda je veoma važna za nas i za naše navijače. I za mene lično, mislim da je sjajna.

(Telegraf.rs)