Da li je Savin mali špijunirao tatin Partizan? Javor ima jakog aduta za meč sa "najboljim u Srbiji"

Spremni su Ivanjičani da pruže jak otpor favorizovanom rivalu

Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Javora iz Ivanjice u sredu dočekuju Partizan (sreda, 17) sa željom da iznenade velikog rivala o kome je samo u superlativu pričao bivši igrač crno-belih, sada u stručnom štabu Ivajičana Milovan Milović.

Nekadašnji štoper je desna ruka trenera Javora Igora Bondžulića i neko ko najbolje zna kako "stvari stoje u Humskoj"...

- Očekuje nas teška i zahtevna utakmice. Partizan je ekipa koja je trenutno igra najbolji fudbal i u najboljoj je formi. Moram spomenuti da je od dolaska Miloševića u klub Partizan krenuo uzlaznom linijom. On se prihvatio dosta teškog posla, ali verovatno vođen i emocijama, napredovao je iz dana u dan. Osvojili su Kup, ušli u Ligu Evrope i videli smo u derbiju da je Partizan pokazao dobru igru i savremen pristup fudbalu. Doći će u Ivanjicu da naprave dobar rezultat i izbegnu kiks posle derbija. Za ovakve utakmice nije potrebna posebna motivacija, mečevi protiv velikog kluba za svakog igrača predstavljaju izazov. Na ovakvim utakmicama se postaje igrač i skreće pažnja na sebe. Spremićemo se maksimalno, motivisano. Što se sastava tiče, osim Kuveljića koji je suspendovan svi igrači su spremni. Svim silama i snagom idemo na teren. Koliko budemo zaslužili toliko ćemo i dobiti - rekao je Milović, prenosi klupski sajt Ivanjičana.

Milović iz vremena dok je nosio dres Javora Foto: MN Press

Medije je interesovalo da li će možda Nikola Milošević dobiti priliku da debituje protiv ekipe koju sa klupe predvodi njegov otac.

- Nikola je momak koji je došao kod nas pred sam kraj priprema. Možda dobije šansu. Ozbiljno se spremamo, gledali smo utakmice Partizana. Vidi se da rade sjajan posao i pripremaju svaku utakmicu jako ozbiljno. Ceo stručni štab oko Miloševića čine ljudi iz struke i siguran sam da nas neće potceniti. Da li će i ko debitovati, šef će odlučiti.

Javor se ne predaje unapred i želi da osvoji nove bodove.

- Izlazimo sa najjačim mogućim timom, trebaju nam bodovi. Ne garantujem da ćemo ih osvojiti, ali sigurno se nećemo predati.

Trener Javora Igor Bondžulić i asistent Miovan Milović Foto: MN Press

Golman Đorđe Lazović je branio dobro na prethodnih nekoliko utakmica. Ističe da bi želeo da nastavi u istom ritmu i protiv Partizana, ali ne skriva da poštuje svoj nekadašnji klub.

- Očekuje nas teška utakmica protiv izuzetno kvalitetnog protivnika. Poštujemo Partizan, ali tražimo svoju šansu i želimo da damo maksimum kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Ono što me raduje je to što smo u prethodnim utakmicama jako dobro igrali, međutim rezultati to nisu potpuno pokazali. Kod kuće smo ostvarili pozitivne rezultate, nismo izgubili i želimo da nastavimo u tom ritmu. Postoji pozitivna trema, ali i dodatna motivacija da protiv takvog protivnika pokažem šta znam i nastavim sa kontinuitetom dobrih igara, kako bih pomogao timu da ostvarimo željeni rezultat.

Apostrofirao je atmosferu u ekipi...

- Atmosfera u ekipi je odlična, pripremamo se jako dobro i nadam se da ćemo, što se kaže, ostaviti srce na terenu.

(Telegraf.rs)