Skandalozna izjava zvezdaša Uroša Đurića: Nazvao Stojkovića Mustafom komentarišući poništen gol

Šta očekivati od navijača kada nam se glumci ovako oglašavaju?

Printskrin: TV Prva, Foto: MN Press

Poznati zvezdaš Uroš Đurić gostovao je na TV Prva i komentarisao poslednji večiti derbi, na kom je neprimereno nazvao Vladimira Stojkovića.

Barem se od javnih ličnosti i umetnika očekuje da ne potpiruju mržnju u večitim derbijima, ali smo, nažalost, videli i to. Poznati glumac i slikar ne krije svoju veliku ljubav prema Crvenoj zvezdi, ovaj put je to učinio na neprimeren i skandalozan način, kao da se radi o tinejdžeru iz prvih redova tribine.

Iako je imao prilično korektnu izjavu da nije umesno pričati o regularnosti gola jer je Crvenoj zvezdi ne tako davno priznat pogodak kad je lopta otišla daleko u gol-aut, sve to "prosuo" je nonšalantno nazvavši Stojkovića "Mustafa", što je šokiralo čak i voditeljku.

- Mislim da nepravda ne postoji, to je sticaj okolnosti. Da li je gol bio... Ja jesam ciganin, ali volim da sam objektivan, kao što je Zvezdi priznat gol koji nikako nije smeo biti, to je bilo pre nekoliko godina, kada je lopta prešla gol aut liniju 20-ak centimetara, pa je vraćena, pa je pao gol, što je nedopustivo. Sada je ovo vraćanje. Mislim da je bio gol čist kao suza - rekao je Đurić, a potom nonšalantno izjavio sledeće:

- Mislim da je prosto Mustafa  pogrešio pri proceni u skoku. Ali, pitanje je da li bi to nešto promenilo. Partizan je pobedio i tačka - rekao je Đurić, i to tako da je potpuno jasno da se ne radi o lapsusu već o svesnoj nameri.

(Telegraf.rs)