Snimljen Mesijev govor u tunelu koji je digao adrenalin igračima Barse za preokret protiv Intera!

Ovo je dokaz kakav je lider i kapiten argentinski fudbaler

Printskrin: Twitter.com/CabinaSports_

Fudbaleri Barse su teškom mukom savladali Inter sa 2:1 u 2. kolu Lige šampiona uz dva gola Luisa Suareza. Urugvajac je posebno spektakularno zatresao mrežu kod izjednačujućeg gola, da bi u završnici meča iskoristio asistenciju Mesija za potpuni preokret.

Iako su gubili na poluvremenu, Katalonci nisu gubili veru u preokret protiv čvrste ekipe Antonija Kontea. Motiva im nije manjkalo, a za to se potrudio i kapiten Lionel Mesi, koji je u tunelu pred izlazak na teren u drugom poluvremenu održao motivacioni govor koji je digao adrenalin igračima i inspirisao ih za preokret.

- Nemojte da ludimo, momci! Idemo da ih pritisnemo još više i to je normalno - poručio je Mesi i bodrio saigrače pred izlazak na teren.

Pogledajte snimak govora ovde.

Pre dve godine Partizan je igrao u Evropi na proleće, a kvota da će to ponoviti ove sezone, odnosno da će biti u prva dva tima u grupi sa Mančester Junajtedom, AZ Alkmarom i Astanom, je 4,00! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Partizana u Ligi Evrope.

Čim završe meč u Kazahstanu, crno-beli će okrenuti pogled ka Holandiji gde igraju AZ Alkmar i Mančester Junajted (18.55). Kvota na keca je 3,05, na iks 3,25, a na Crvene đavole, koji se nalaze u jako lošoj formi, 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Az Alkmar - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)