Lepa akcija FSS - Tadić, Pavkov i Miletić u poseti školama! Deca nisu mogla da veruju koga vide!

Pomenuti igrači su se družili sa decom, pritom su doneli i poklone i delili autograme

Foto: FSS

Fudbalski reprezentativci Srbije Dušan Tadić, Nemanje Miletić i Milan Pavkov posetili su osnovne škole "Dragan Lukić" i "Sava Šumanovic" u okviru akcije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) "Navijaj za Srbiju".

Dolazak srpskih fudbalera izazvalo je oduševljenje dece, a osnovci su mogli da popričaju i da se se fotografišu sa reprezentativcima, koji su mi prilikom posete delili poklone i autograme.

Srpski reprezentativci su doživeli lepe trenutke koji će svima ostati u sećanju, a ova lepa akcija FSS je donekle ispunila želju selektoru Ljubiši Tumbakoviću koji je na predstavljanju priznao da bi voleo da se reprezentacija približi narodu i narod reprezentaciji.

Foto: FSS
Foto: FSS

Direktor OŠ „Dragan Lukić“, gospođa Aleksandra Brajović – Zoronjić, potrudila se da sve bude iznenađenje, pa su tako Tadić, Pavkov i Miletić „banuli“ na čas nemačkog jezika a reakciju i lica iznenađene dece teško je opisati.

- Ne verujem, da li je ovo moguće, pa jel ja ovo vidim Tadića, zar ovo nije Pavkov, moj heroj koji je dao dva gola Liverpulu, Miletić moj idol… - samo su neke od reakcija dece kada su ugledali naše reprezentativce.

Foto: FSS
Foto: FSS
Foto: FSS

Usledila su pitanja, pokloni, autogrami, Tadić se na trenutak našao u zadnjoj klupi i odgovarao na pitanja nastavnice nemačkog, Miletić i Pavkov se podsetili kako je to biti ponovo ispred table, u prvoj klupi. Usledilo je i zajedničko slikanje, a onda novi čas, sada fizičkog i fudbalica sa klincima.

I ponovo vriska, naravno i slikanje, potpis na majici, duksu, ruci…

(Telegraf.rs)