Mančester bez Matića dolazi u Humsku: Solskjer "krpi" tim za meč protiv Partizana

Odlučili smo da u tom stanju više ne može da nastavi - objasnio je Solskjer stanje Matića

Fudbaleri Partizana i Mančester junajteda sastaju se ovog četvrtka u meču 3. kola Lige Evrope za koji trener Crvenih đavola Ole Gunar Solksjer ima dosta "kadrovskih" problema. 

Naime,  engleksi tim će igrati bez Šoa, možda i Lingarda, kao i mladog štopera Tuanzebea, a dilema je Pogba. Takođe, Aksel Tuanzebe bio planiran da igra protiv crno-belih, ali je povredio kuk tokom zagrevanja i pitanje je hoće li moći da nastupi.

- Ne znam kako mu jeNadam se da ću uskoro moći da računam na Džesija Lingarda, sigurno će Antono Marsijal igrati sve češće, a što se tiče Pola Pogbe biće podvrgnut testovima fizičke spreme, pa ćemo videti kad se vraća u trenažni proces. Što se tiče Luka Šoa, neće proći mnogo vremena pre nego što se i on vrati na teren. Situacija je sve povoljnija - ističe Solskjer.

Norvežanin je dodao da sa timom u beograd neće putovati ni Nemanja Matić,

Vukao je povredu neko vreme, odlučili smo da u tom stanju više ne može da nastavi. Iskreno, ne znam koliko ga dugo neće biti na terenu - potvrdio je Solskjer.

Zanimljivo, za razliku od većine timova, Mančester junajted neće trenirati u Beogradu, već će Solskjer samo održati konferenciju dan pred meč.

(Telegraf.rs)