Ibrahimović aktivirao "bombu" jednom rečenicom: Španijo, vraćam se!

Ibrakadabra definitivno dolazi nazad u Evropu

Foto: Instagram iamzlatanibrahimovic

Barselona i Pep Gvardiola nisu ostali u dobrom sećanju švedskog fudbalera Zlatana Ibrahimovića koji sa 38 godina i dalje igra na zavidnom nivou.

Šveđanin je pre godinu i po dana iz Mančester junajteda otišao u SAD gde je zaigrao za Los Anđeles Galaksi, tamo bio jedan od najboljih igrača, ali je sada kako se čini, odigrao poslednju utakmicu za tim iz MLS lige.

Galaksi je pre nekoliko dana poražen u plej-ofu 5:3 od gradskog rivala Los Anđeles FC-a, Ibra je u sukobu sa jednim navijačem pokazao na međunožje i stavio do znanja da ne odlazi bez "buke".

I dok se pričalo o njegovom odlasku na Ostrvo u Mančester junajted, pa onda i Napoli na Apenine, Ibrahimović je najavio pravu fudbalsku transfer bombu.

- Zdravo Španijo. Pogodite šta, vraćam se - kratko je najavio Ibrahimović i ostavio u neznanju fanove po pitanju kluba za koji će zaigrati.

To bi bio njegov povratak u ovu zemlju posle osam godina i perioda kada je igrao za Barselonu.

Dao je tada 16 golova na 29 ligaških utakmica za Blaugranu, osvojio je prvenstvo, ali je zbog razmirica sa Gvardiolom i "prvom violinom" ekipe Lionelom Mesijem morao na pozajmicu u Milan.

Video: Ibra otkrio spomenik samom sebi i nasmejao navijače

(Telegraf.rs)