Telegraf saznaje: Veljko Paunović nije dobio poziv da vodi reprezentaciju Bosne!

Brojni srpski mediji objavili su bombastičnu vest bivši trener Čikago Fajera preuzima klupu BiH, ali prema saznanjima našeg portala, kontakta još nije bilo

Veljko Paunović je slobodan posle raskida saradnje u Čikago Fajeru, a Bosna i Hercegovina je u potrazi za selektorom posle odlaska Roberta Prosinečkog sa klupe "Zmajeva". To je pojedinim medijima bilo dovoljno da povežu dve strane i da kao bombastičnu vest prenesu da je Veljko Paunović blizu klupe Bosne i Hercegovine.

Kako su mediji preneli nezvanične informacije, navodno je Paunović na meti Fudbalskog saveza BiH, ali Telegraf saznaje iz svojih izvora da Paunović nije imao nikakav direktan kontakt ni sa kim od čelnika Bosne i Hercegovine.

Paunović je posle odlaska iz Čikaga, gde je bio poslednje četiri sezone slobodan u izboru nove sredine i interesantan je brojnim klubovima, ali i reprezentacijama. Mnogi navijači u Srbiji bi ga rado videli i na klupi Orlova, a nedavno je i takva vest prostrujila u srpskim medijima, ali se ispostavilo da to nema veze sa realnošću.

Paunović je najveći uspeh u karijeri ostvario 2015. na Novom Zelandu, kada je sa mladom reprezentacijom Srbije osvojio titulu prvaka sveta.

(D. U.)