Jović ide u Premijer ligu? Srbin na izlaznim vratima Bernabeua, Real u zamenu dovodi "zver"

Odlazak je izvestan već u januaru?

Foto: MN Press

Fudbaler Real Madrida Luka Jović možda se ubrzo oprosti od tog kluba, tek što je stigao u njega, jer kako piše Kalčomerkato, Real ga sprema za "trampu".

I to sa Arsenalom već u januaru. Ne trajno doduše, već na pozajmicu, s tim što bi u suprotnom smeru otišao Pjer Emerik Obamejang koji je ove sezone svetla tačka u dresu Tobdžija.

Arsenal bi dobio i određenu svotu novca, a Kalčomerkato piše da su se dve ekipe već sastajale ovim povodom.

Foto: Tanjug/AP

Međutim, pitanje je koliko je to tačno jer Jović ove sezone nikako ne uspeva da se nametne u Realu gde je odigrao 12 utakmica i dao jedan gol.

Zbog cifre od 60 miliona evra plaćene za njega Ajntrahtu iz Frankfurta i činjenice da je doveden kao "mesija" koji će spasiti posrnuli napada Kraljevskog kluba, Jović nije uspeo da se nametne.

Zinedin Zidan, trener "blankosa" ga je stavio u drugi plan, daleko iza Benzeme, Vinisijusa i Rodriga, za koje se kaže da im godine nisu problem u adaptiranju ka top formi i nastupima.

Podsećanja radi, Obamejang je u Engleskoj za Arsenal dao 13 golova na 20 utakmica u svim takmičenjima.

Liverpul je ove sezone jedan od najsigurnijih kladioničarskih tipova, a danas od 13.30 dočekuje Votford, i veliki je favorit. Kec je 1,20, pobeda sa bar dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,40, a kombinazzija 1&4+ 2,05, pa birajte. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Votford.

Sosijedad odlično stoji na tabeli španske lige (4. mesto), ali mu je međusobni bilans s Barselonom poražavajući, pa kvota 1,75 na Barsu u današnjem susretu (16.00) deluje vrlo primamljivo. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Sosijedad - Barselona.

Video: Luka Jović dominirao u nožnom tenisu na treningu Orlova

(Telegraf.rs)