Saznajemo Zvezdin plan za januarski prelazni rok: Crveno-beli se odlučili za neočekivan potez!

Srpski šampion svesno podmlađuje tim na proleće

Foto: Marko Jovanović

Pred Crvenom zvezdom se nalazi možda i revolucionarni prelazni rok! Revolucionarni u smislu da su crveno-beli odlučili da naprave drastičan zaokret u transfer politici, barem što se tiče ovog januara!

Naime, prema saznanjima Telegrafa, srpski šampion je odlučio da u zimskom prelaznom roku konji je nedavno počeo ne dovode pojačanja!

Crveno-beli imaju jasnu ideju da na proleće otvore prostor za svoje klince, kao i da se pod vođstvom novog trenera Dejana Stankovića pruži šansa svim igračima koji su na platnom spisku.

Zvezda će svesno podmladiti tim koji bi u međuvremenu trebalo i da se rastereti. Činjenica je da na Marakani imaju ogroman igrački kadar i da će u januaru biti odlazaka.

Marko Marin je već otišao iz kluba Foto: Marko Jovanović

Tu se, pre svega, misli na navalu gde su koferi ''do pola puni'' Ričmondu Boaćiju i Milanu Pavkovu, kao i stancima Hozeu Kanjasu i Žanderu. Takođe, crveno-beli neće dovoditi ni zamenu za Marka Marina koji je prodat u Al Ahli.

Podsetimo, Stanković je prozivku zakazao za 10. januara na Marakani. Prvotimci Zvezde će potom putovati na Kipar na prvi deo priprema, zatimi u Tursku na drugi deo.

>>> Pre mesec dana je Liverpul u Premijer ligi „počistio“ Everton sa 5:2, u međuvremenu postao šampion sveta, nastavio sa sjajnim igrama, i danas (17.00) opet igra sa gradskim rivalom, ovog puta u FA kupu. Everton je pokazao napredak od dolaska Karla Anćelotija i nada se popravljanju utiska. Kvota na keca je 1,85, iks je 3,60, a dvojka 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Everton.

(Telegraf.rs)