Beloti osvojio Rim, dve "bombe" Kolarova nisu pronašle cilj

Rimljani neprijatno iznenadili navijače

Foto: Tanjug/Ap

Roma je razočarala navijače na premijeri u novoj godini kada se očekivao nastavak dobre serije iz prethodne - Torino je odneo sva tri boda iz Rima!

Andrea Beloti bio je neumoljiv, nezaustavljiv za igrače "Vučice", sa dva gola "Bikovima" je doneo vrednu pobedu od 2:0, a mogao je još koji put da se upiše među strelce da je bio malo precizniji u dve situacije kada je pogađao stativu.

Pokazao je Beloti klasu, ali komplimenti idu i na račun njegovih saigrača koji su izdržali početni veoma jak nalet Rimljana, potom uspostavili ravnotežu, a onda zadali bolan udarac rivalu.

Aleksandar Kolarov imao je dva vrlo opasna pokušaja u prvih 15 minuta, oba puta bio je veoma blizu da donese vođstvo "Vučici"...

Najpre je snažno "tukao" po zemlji, kada je lopta prohujala tik uz stativu, da bi nešto kasnije njegov udarac iz "slobodnjaka" nekako skinuo golman Torina.

Na drugoj strani, na terenu je od starta bio i Saša Lukić. I on je imao jednu lepu šansu da se upiše, i to pri rezultatu 0:0, kada je glavom sa samo nekoliko metara prebacio gol.

Foto: Tanjug/Ap

Ipak, njegov kiks ispravio je sjajni finišer Beloti, najpre u 45. minutu, a onda i penalom u 82, za slom Rimljana kojima je ovo bio ozbiljan udarac visokim ambicijama.

Roma je ostala na četvrtom mestu, četiri boda iza Lacija.

SERIJA A, 18. kolo

Breša - Lacio 1:2

(Baloteli 18 – Imobile 41 pen, 90+1)

SPAL - Verona 0:2

(Pacini 14, Stepinski 85)

Đenova - Sasuolo 2:1

(Krišito 29, Pandev 86 - Obijang 33)

Roma - Torino 0:2

(Beloti 45+2, 82)

Ponedeljak:

Bolonja - Fiorentina (12.30)

Milan - Sampdorija (15.00)

Atalanta - Parma (15.00)

Juventus - Kaljari (15.00)

Leće - Udineze (18.00)

Napoli - Inter (20.45)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)