Partizanu ponuđen Stefan Mihajlović, kontroverzni napadač koji je počeo karijeru u Zvezdi!

Crno-beli ipak imaju na umu drugo rešenje

Foto: MN Press

Partizanu je ponuđen bivši igrač Crvene zvezde, Stefan Mihajlović, saznaje Telegraf!

Crno-beli žele da u ovom prelaznom roku pojačaju konkurenciju na poziciji napadača, jer trenutno Savo Milošević na raspolaganju ima samo Umara Sadika.

Konkretno, traži se špic koji će doneti nešto novo i poželjno je da ima srpski pasoš, a u skladu sa tim klubu iz Humske je stigla i adekvatna ponuda za novu akviziciju u samom špicu.

Struci je ponuđen napadač Radničkog iz Niša, Stefan Mihajlović, koji je jesenas bio jedan od najefikasnijih napadača u Superligi. On je u dresu Nišlija postigao 10 golova, jedan manje od prvoplasiranog trojca - Sadik, Petković, Lukić, koji su dali jedan pogodak više.

Ipak, kako saznajemo, crno-beli ne žele da razmatraju Mihajlovića kao potencijalnu akviziciju ovog prelaznog roka i u planovima imaju drugo ime.

Mihajlović je sin legendarnog fudbalera Radmila Mihajlovića, čuvenog napadača Željezničara, Dinama iz Zagreba i Bajerna iz Minhena. Ponikao je u omladinskoj školi Crvene zvezde, za koju je zabeležio i 7 nastupa u prvom timu, ali nije uspeo da postigne gol za seniorski tim na zvaničnim mečevima, tako da je ostao upamćen njegov gol makazicama na jednoj prijateljskoj utakmici.

U Zvezdi nije dobio adekvatnu šansu, pa je u daljoj karijeri nastupao za Slobodu iz Užica, za švajcarski Bil i Kijaso, Rad, Borac iz Čačka, Vojvodinu i na kraju Radnički iz Niša.

Mihajlović je tek ove jeseni počeo da pokazuje pravi talenat, a pre toga je više bio u medijima zbog skandala van terena, kada je isekao nožem starletu Soraju Vučelić i kada je bio učesnik saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom, kada je sa očevim poršeom prošao kroz crveno svetlo i zakucao se u fijat punto koji je vozio 54-godišnji Dragan Radoičić, koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio život posle nekoliko dana borbe u bolnici.

Stefan Mihajlović sa poršeom; Foto: MN Press

Zbog toga mu se i dalje sudi, a suđenje je kasnilo zbog njegovih izostanaka i promene sudija. Ovaj postupak je pod kontroverzom i zbog toga što je svedok promenio iskaz, koji je prvobitno dao policiji na uviđaju.

Video: Legenda Partizana Milenko Savović o nadimku Sveti Sava i druženju sa rok zvezdama

(Z. Ivković)