Futsal tim Bobana Rajovića dominirao u Štutgartu, Hrvati pali u finalu!

Srpski sastav, sa nekoicinom proverenih imena, osvojio jak turnir u Nemačkoj

Foto: Promo

Srpski futsal tim sastavljen od nekolicine reprezentativaca, predvođenih Markom Perićem, dominirao je na nedavnom turniru u Štutgartu, gde je nakon superiornih igara, u finalu savladan tim selektiran od hrvatskih igrača.

U borbi za trofej, naš tim je slavio 3:2, i time potvrdio kvalitet koji je prikazivao do utakmice za trofej.

Naime, srpski sastav, koji je inače selektirao poznati folker Boban Rajović, do finala nije primio nijedan gol, uz fenomenalnu gol-razliku 24:0!

Foto: Promo
Foto: Promo

O tome koliko su naši futsaleri bili za kalsu bolji od rivala svedoči i podatak da su sve individualne nagrade završile u rukama srpskih igrača.

Marko Perić je proglašen za najboljeg igrača i strelca, a naš golman Marko Roksić za najboljeg golmana. Za srpki tim, pored ostalih, igrao je i Mirko Bunjevčević, brat pokojnog Gorana Bunjevčevića.

U sastavu su bili: Marko Roksić, Marko Perić, Mirko Bunjevčević, Nikola Rnić, Simeon Kopanja, Strahinja Petrov i Stefan Stanojević.

- Nije mi prvi put ovo da radim, već sam jednom radio pre četiri godine kada sam pokupio klince za koje sam smatrao da su najbolji u tom trenutku. Odabrao sam sedam-osam klinaca, otišli smo na turnir u Arilje i osvojili ga. Ja sam im bio glavni sponzor i mentor, jednostavno sam hteo da dokažem tada da malo vlada nepravda u tom sportu i da umem da procenim ko je talenat. Ovaj put sam isto to hteo da potvrdim, znao sam naravno da je to jaka ekipa, možda i najjača i jednostavno mi je bio gušt da ih pošaljem gore u Štutgart i da osvoje tunrir. Usvakom slučaju čestitke momcima, a pehar je kod mene naravno - rekao nam je Rajović.

Foto: Promo
Foto: Promo

(Telegraf.rs)