Zaniolova seksi mama ne gubi nadu: Nikolo želi na Evropsko prvenstvo

"Selektor Manćini mu je poručio da ga čeka, a pisali su mu i Modrić, Baloteli, Kjelini, Bonući...", otkrila je mama asa Rome

Foto: Instagram/frac77

Mlada zvezda Rome Nikolo Zaniolo večeras će biti operisan i jasno je da je za njega sezona završena nakon što je pokidao ligamente kolena na derbiju sa Juventusom.

Iako prognoze nisu baš najblistavije, njegova atraktivna mama Frsnčeska Kosta ne gubi nadu da bi sin mogao da zaigra na Evropskom prvenstvu narednog leta. Ona se na socijalnim mrežama zahvalila svima koji su mu poslali poruke podrške.

- Čim je osetio da je nešto kvrcnulo u kolenu, znao je da je ozbiljno. Danas mu je mnogo bolje, smeje se, šalimo se, oseća se živahno ponovo. Prošle večeri bio je u užasno raspoložen. Srećan je zbog poruka podrške koje je dobio. Pokazao mi je telefon i rekao "Mama, pogledaj ko mi je sve pisao". Dobio je gomilu poruka ne samo od saigrača već i od asova. Selektor Manćini mu je poručio da ga čeka, a pisali su mu i Modrić, Baloteli, Kjelini, Bonući... - rekla je Frančeska.

Ona podvlači da njen sin želi da nastupi na Evropskom prvenstvu.

- Nikolo želi na Evropsko prvenstvo po svaku cenu. Znamo da je to težak cilj, ali verujemo i da je dostižan - poručila je mama asa Rome.

(Telegraf.rs)