Mitrović zavrne rukave i dobije bitku: Menadžer Fulama hvalio Srbina "od svlačionice do terena"

Mitrović je jednim okretom zadivio svog menadžera

Menadžer Fulama Skot Parker impresioniran je učinkom srpskog napadača Aleksandra Mitrovića koji je već navikao svoje navijače da postiže golove za ovaj klub.

Samo u ovoj sezoni ih je dao 20, a kada se na to nadovežu i prethodne dve, dolazi se do brojke od ukupno 43 gola i pet asistencija. Poslednji gol je "pao" protiv Blekburna u subotu uveče i bio je jedini na meču u pobedi Fulama.

- Dati 20 golova ovako rano u sezoni je stvarno odlično, tim pre što ima još mnogo utakmica do kraja. Mitrovićeva kompletna igra me čini ponosnim, od ponašanja u svlačionici pre meča, držanja i liderskih kvaliteta - objasnio je Parker i nastavio...

- Onda dolazimo do onoga kakav je na terenu. Pratimo ga kroz golove i tehničke sposobnosti koje poseduje, ali mislim da je uradio sve što je trebalo, zavrnuo je rukave i prvo i osnovno, dobio bitku uz veoma naporan rad. Sve je to uradio i zaslužio taj gol - dodao je menadžer "Kolibara".

Strateg Fulama je svestan da u meču sa Blekburnom nije bilo očekivano da bude mnogo prilika zbog čega kaže da je trebalo iskoristiti one koje su se ukazale. Mitrović je baš to uradio. I upravo tim golom je podgrejao nadu Fulama da može do direktnog plasmana u Premijer ligu.

Tim sa Krejven Kotidža ima 55 bodova na trećem mestu iza Lids junajteda i Vest Bromvič Albiona, s tim što VBA ima 56 bodova i utakmicu manje u odnosu na Lids i Fulam.

Milan nema poraz od dolaska Zlatana Ibrahimovića, priključio se borbi za izlazak u Ligu Evrope, ali ga večeras (20.45) očekuje gradski derbi s Interom koji juri titulu. Kec na Nerazure je 2,00, dvojka na Rosonere 3,80, a iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Milan.

Barselona ne sme da dozvoljava više kikseve jer bi Real mogao da odmakne na nedostižnu prednost. Zato je večerašnje (21.00) gostovanje Betisu izuzetno važno za Katalonce, a dvojka je prilično lepa - kvota 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Betis - Barselona.

(Telegraf.rs)