Zvezda sprema šampionski šampanjac za Banjicu: Milunović najavio veliko slavlje u petak

Rad je prva prepreka na putu do ozvaničenja titule

Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je da veruje će crveno-beli na meču 27. kola Superlige protiv Rada na Banjici doći do pobede i šampionske titule.

Meč između Rada i Zvezde igra se u petak od 19.30.

- Idemo na pobedu protiv Rada, tu nema nikakve dileme. Daćemo sve od sebe da već u petak i matematički obezbedimo titulu. Svesni smo da ako odigramo najbolje što možemo, niko u prvenstvu ne može da nam papira. Sve to smo dokazali time što smo tokom čitave sezone igrali dobro u ligi i pobeđivali. U svakom slučaju, šta god da bude u petak, mi ćemo gledati da pobedimo sve utakmice do kraja sezone - rekao je Milunović za klupski sajt.

Posle više od dva i po meseca izabranici Dejana Stankovića odigraće takmičarsku utakmicu, a Zvezdin defanzivac smatra da su igrači spremni za nastavak sezone.

- Spremni smo, ali uvek može bolje. Radili smo dobro prethodne tri nedelje, uz to smo svi kod kuće održavali formu. Vidi se maksimalna ozbiljnost na treningu i na prijateljskim utakmicama koje smo rutinski rešavali u našu korist. Ipak, moram da napomenem da Crvena zvezda ima svetlu budućnost, što se videlo u te dve provere - zaključio je Milunović.

Video: Prosinečki: Jedino je Biniću bilo svejedno prilikom šutiranja penala

(Telegraf.rs, Tanjug)