FSS žestoko kaznio Ognjena Koromana zbog izjava na društvenim mrežama

Trener Smedereva šest meseci van terena

Foto: MN Press

Nekadašnji reprezentativac Ognjen Koroman, trenutno trener Smedereva, kažnjen je sa šest meseci suspenzije.

Kako je Tanjugu potvrđeno u Fudbalskom savezu Srbije, Disciplinska komisija kaznila je Koromana zbog neprimerenih izjava.

On je nedavno na Fejsbuku, razočaran činjenicom da će Smederevo, uprkos proširenju liga jedini ove sezone ispasti u niži rang, "udario" po Crvenoj zvezdi i Fudbalskom savezu Srbije.

- Lako je biti trener gde ti je sve namešteno, dođi i radi gde su svi protiv tebe, i opet ne mogu da te pobede, već izmišljaju status poseban da te izbace. Evo, dajemo im još 10 bodova, evo još nam 10 uzmite pošto smo samo mi nameštali, a svi vi "pošteno" igrali. Ali ćeraćemo se još, ničija nije do zore gorela, polako samo, samo polako - bila je prva poruka koromana koja je pokrenula lavinu.

Podsetimo, odgovore je dobio od Dragana Mladenovića, direktora Omladinske škole crveno-belih, kao i Dragiše Binića člana FSS.

U međuvremeni je Koroman replicirao i jednom i drugom. Posebno je bio oštar prema bivšem klubu.

- Zamolio bih vas pre svega kao zvezdaš, pošto vi zvezdaši niste koji ste u klubu, da ne pišete demante, jer vam se smeje Srbija... Ne znate ni demant da napišete i gurate direktoru omladinske škole da potpiše, ne zna ni on šta potpisuje.. Vratite malo film koliko je Koroman novca oprostio Zvezdi i koliko je dao Zvezdi.

- Ja ne diram filijalu, našu decu i omladinsku školu, ali da će Gavrić i Nikolić podići nivo igre Boaćija i Songa, možda hoće nivo alkohola, ali igre neće sigurno. Gavrić, Nikolić i Radulović bolji su od svih stranaca, ne srozavajte klub glupavim demantima, a ja sam svaki dan na stadionu skoro 30 godina i bićuz i dalje tu na stadionu svaki dan, a vama vreme ističe jer ste "zaspisničari" i ne odlučujete ništa - napisao je nedavno.

(Telegraf.rs/Tanjug)