Pljušte teške optužbe na račun sudije Grujića: Došao je sa ciljem da spreči ulazak Kolubare u elitu

U Lazarevcu smatraju da su žestoko oštećeni u ključnoj utakmici za plasman u Superligu

Foto: youtube/superliga.rs

Fudbaleri Kolubare izgubili su sve šanse da se prvi put u istoriji kluba plasiraju u najviši rang tamičenja, a za to iz Lazarevca najviše krive sudiju Danila GrujićaPomenuti arbitar je, kako kažu iz tabora Kolubare uz mnogo gorčine, na meč protiv Zlatibora poslat sa samo jednim ciljem - da spreči ulazak Lazarevčana u elitni rang.

Grujić je u 40. minutu pokazao crveni karton igraču domaćeg tima Vasiljeviću, razlog je prigovor, u nastavku je Zlatibor sa dva gola "ubio" utakmicu za konačnih 2:1 na razočaranje skoro 3.000 navijača koji su Grujića i njegove pomoćnike sa stadiona ispratili pokličima "lopovi, lopovi" zbog niza diskutabilnih odluka.

Kolo pre kraja, Kolubara je ostala na 5. poziciji sa 47 bodova, iza Metalca i Bačke koji imaju 50, i Grafičara i Zlatibora koji imaju po 51.

Sportski direktor Kolubare Dragiša Urošević dan posle utakmice, "hladne glave" je izjavio da je Grujić poslat u Lazarevac da ne dozvoli slavlje domaćeg kluba i plasman u elitu prvi put nakon veka postojanja.

- Kolubara nastavlja tamo gde je stala, borićemo se i dalje da sportskim putem stignemo do Superlige - rekao je Urošević za Sportski žurnal.

Zahvalio se svim akterima sportski direktor Lazarevčana, osim naravno Grujiću čiju će ulogu u porazu pamtiti dok je živ.

- Hteo bih da se zahvalim svim ljubiteljima fudbala koji su bili na meču, jer skoro 3.000 navijača ima malo koji klub. Dali su veliku podršku, ali to nije bilo dovoljno. Igračima Zlatibora zahvaljujem na fer i korektnoj igri i čestitam im ulazak u elitu. Sve ostalo mi kao klub ne želimo da komentarišemo, jer kako nama, tako i svima na tadionu, bilo je jeasno da je sudija Danilo Grujić došao samo sa jednim ciljem, a to je da spreči da Kolubara u fer i korektnoj igri ostvari san dug 101 godinu, a to je ulazak u društvo najboljih klubova. Iskreno bih voleo kad bi nadležne službe u FSS pogledale snimak utakmice i samo objektivno ocenile suđenje.

Ako izuzmemo Ligu šampiona, gda već tri meseca čeka revanš s Barselonom, i gde su male šanse da prođe dalje, večerašnje (21.00) finale Kupa Italije protiv Juventusa u Rimu je jedina Napolijeva šansa za trofej ove sezone. A kvota na Napolitance je 3,50, dok je na Juve 2,15. Kvota da će biti nerešeno i da ćemo gledati produžetke je 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Kupa Italije Napoli - Juventus

(Telegraf.rs)