Tri igrača Zvezde pojačavaju novog Superligaša: Jedan od najbržih fudbalera u Srbiji, špic i golman

Put Čajetine će tri igrača koja su pod ugovorom sa crveno-belima

Usman Marong (levo na slici) u duelu sa El Fardu Benom na meču Grafičar - Zvezda; Foto: MN Press

Crvena zvezda je polako počela da rasterećuje igrački kadar pred okupljanje koje je Dejan Stanković zakazao za 11. jun u subotu. Naime, kako Telegraf saznaje, tri igrača koja su pod ugovorom sa Zvezdom, idu na pozajmicu u Zlatibor, koji je novi Superligaš.

Prethodno su se pominjala petorica igrača, ali će put Čajetine ipak dva manje. To će biti napadač Dejan Vidić i golman Miloš Čupić, za koje se već pominjalo da će nastaviti karijeru u Zlatiboru, a njima će se pridružiti i Usman Marong.

Marong je prošle sezone bio jedan od istaknutijih u ekipi Grafičara, gde je na 26 utakmica postigao 5 golova i imao 3 asistencije. Vidić je upravo iz Zlatibora i došao u Zvezdu, gde nije dobio priliku, već se selio na pozajmice u Zemun, Grafičar i Napredak, a naredne sezone će na novu i to u klubu u kom se i afirmisao.

Uz Maronga i Vidića, stiže i mladi golman Miloš Čupić, koji je svojevremeno već i bio u ovom klubu na pozajmici u trajanju od godinu i po dana, da bi potom u januaru 2020. pojačao filijalu crveno-belih Grafičar.

Podsetimo, Zvezda je prethodno odlučila da pusti bez obeštećenja i mladog fudbalera Nemanju Stojića u Voždovac, uz 50 odsto od narednog transfera.

Posle očajnog niza Arsenal je zaređao tri pobede i vratio se u borbu čak i za Ligu šampiona. Koliko je realno da se u nju ravnopravno uključi biće jasnije posle večerašnjeg (21.15) duela sa sjajnim Lesterom u Londonu. Kec je 2,30, iks 3,35, a dvojka 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Lester.

(D. U.)