Mihajlović ponovo izdominirao: Dođete ovde sa istim pitanjima i postavljate mi ih preko neke stvari

Trener Bolonje nije izdržao da ne kaže novinarima šta misli o njihovim pitanjima

Foto: Tanjug/AP

Srpski trener Siniša Mihajlović, strateg Bolonje je na prošlom meču protiv Sasuola isključen zbog protesta i uvreda koje je uputio sudiji. Mihajlović je i posle te utakmice poručio novinarima Skaj televizije da ne želi da čuje pitanja, već je samo rekao svoje utiske, a to je da su porazu Intera dali više prostora nego pobedi Bolonje.

Sada je ponovo isprozivao medije pred duel sa Parmom

- Naš protivnik? Mnogo toga će zavisiti od nas. Borba za Evropu? Radimo šta treba da radimo, ne želim da plačem i da odgovaram na ista pitanja.

- Imate deset dana da spremite pitanja i onda dođete ovde sa istim pitanjima i postavljate mi ih preko neke stvari - rekao je Mihajlović.

Mihajlović je nastavio da rešeta.

- Od deset pitanja, devet je uvek isto. Voleo bih da pokažete malo više mašte. Zato je i veliki broj odgovora očigledan. Godinu dana je prošlo od moje bolesti, teško ću to zaboraviti i bez vas. Bila je to prilično usr*na godina, ali deca i porodica su bili dobro. Marijani je sudija? Nemam dobre odnose sa sudjiama iz Rima.

- Nadam se da će se situacija sa korona virusom uskoro završiti jer je igranje bez publike sr**je. Ko vam kaže da je igranje na praznom stadionu kao žena bez sisa, potpuno je u pravu”, završio je Mihajlović.

Milan se probudio pred kraj Serije A, ređa pobede, blizu je Lige Evrope, a biće još bliže ako večeras (21.45) pobedi kao gost direktnog konkurenta Napoli. Biće to težak posao pošto Napoli u poslednjih pet kola ima četiri trijumfa. Kec je ovde 2,20, dvojka 3,30, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Milan.

Video: Siniša Mihajlović maltretira ženu pesmama Ljube Aličića

(Telegraf.rs)