Bahaćenje na jahti na Majorci posle "titule" za najgore pojačanje: Šta zapravo slavi Luka Jović?

Fudbaler Reala imao je epizodnu ulogu u osvajanju šampionske titule, proglašen je za najgore pojačanje u Primeri, a o njemu se tokom sezone više pisalo zbog skandala van terena

Foto: Instagram.com/lukajovic

Luka Jović je odlučio da svima "natrlja na nos" to koliko para zarađuje u Realu i da može da priušti sebi šta god želi. Tako je odmah po završetku sezone uskočio na jahtu sa svojom trudnom verenicom manekenkom Sofijom Milošević i nekoliko drugara koji su iskoristili priliku da krstare po Majorci bez troškova.

Jović je u Real stigao posle fenomenalne sezone u Ajntrahtu, a koliko su ga Madriđani želeli govori i to što su za njega platili čak 60 miliona evra. Međutim, Jović se nije prilagodio i očigledno se nije izborio sa pritiskom velikog kluba kakav je Real.

Očigledno ga je slava udarila u glavu, pa je tokom sezone više bio u medijima zbog skandala i aktivnosti van terena, jer o njegovom učinku na terenu i nije bilo mnogo prilike da se piše, pošto je tokom sezone dao samo dva gola.

Ali, zato je dobio kaznu i krivičnu prijavu za kršenje karantina tokom epidemije korona virusa, uplovio u romansu sa manekenkom Sofijom Milošević, koja je kasnije ostala i trudna. Često je imao razne izgovore da ne bude u ekipi, ali zato nije propuštao priliku da bude sa Sofijom, a zbog slika na Instagramu takođe je upao u problem, jer kada je navodno imao dijareju, on je jeo poslastice i pio kafu u beogradskim kafićima.

Uspeo je da se pokači sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, i da se stavi iznad reprezentacija, pa više nije ni dobijao poziv na okupljanja Orlova. Čak je i polomio nogu jer je pao sa velike visine tokom karantina u Srbiji.

Marka, koja ga je toliko puta stavila na naslovnu stranu upravo zbog skandala van terena, proglasila ga je najgorem pojačanjem Primere prošle sezone, posle glasanja u velikoj anketi navijača.

Video: Luka Jović sa Realove proslave odmah otišao na jahtu sa Sofijom

Upravo zbog toga ostaje nejasno šta tačno Jović proslavlja i od čega se odmara, jer je tokom sezone više odmarao nego što je igrao, a posle kritika u najjuticajnijim sportskim novinama Španije, nije ni preterano pametno toliko se eksponirati i skupo provoditi, jer pitanje je dokle će Real imati strpljenja za Jovića.

Zidan ističe da je Jović on mlad i da računa na njega, ali situacija u današnjem fudbalu ništa ne može da se uzima kao sigurno, a Jovića žele i neki drugi klubovi u Evropi poput Napolija, Milana i Herte, pa nije isključeno da ga Real proda, ne bi li vratio bar deo uloženog novca i pokrio gubitak, ukoliko je klub sa Bernabeua i definitivno izgubio poverenje u njega.

Čelsi bi pobedom nad Liverpulom večeras (21.15) na Enfildu i matematički obezbedio Ligu šampiona. Pritom, domaćin je od osvajanja titule dosta pao u formi… Dvojka je čak 3,35, iks je 3,45, a kec 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Čelsi.

(Telegraf.rs)