Uprava Partizana na redovnom sastanku s Miloševićem: Odgovoran je, ne i kriv, slede rezovi u ekipi!

Zbog lošeg odnosa prema timu i igri, nepoštovanja dogovora iz svlačionice, nekolicina igrača će biti sklonjena iz tima

Foto: MN Press

Sastanak predsednika Partizana Milorada Vučelića, generalnog direktora Miloša Vazure, koordinatora u sportskom sektoru i skauting službi Ivice Ilieva i trenera crno-belih Sava Miloševića, koji je inače redovna aktivnost posle svake utakmice u Humskoj od 2017. godine, bilo da ekipa pobedi ili izgubi, okončan je sa dva zaključka.

Prvi: Milošević je odgovoran, ali ne i kriv za poraz u Novom Pazaru, no, njegova pozicija šefa stgručnog štaba niti je poljuljana niti je dovođena u pitanje tokom analize dešavanja.

I drugi: zbog lošeg odnosa prema timu i igri, nepoštovanja dogovora iz svlačionice, nekolicina igrača sa jučerašnjeg meča protiv Pazaraca će biti sklonjena iz ekipe u periodu koji sledi, saznaje Telegraf.

Takođe, Partizan će se u narednim danima aktivirati u potrazi za desnim bekom, kako bi pojačao konkurenciju na pomenutoj poziciji, što verovatno sluti gde će Milošević i njegov stručni štab napraviti prvi “rez”, jedan u nizu planiranih pred naredne utakmice.

U Humskoj su svesni da je sezona tek počela i da reakcija mora da bude brza, kako se ne bi ponovile prethodne u Superligi, a takođe je bitno da se ekipa stabilizuje pre početka kvalifikacija za Ligu Evrope od koje u velikoj meri zavise finansije Partizana.

Video: Novi Pazar šokirao Partizan: Crno-beli najpre preokrenuli, pa doživeli poraz za 4 minuta

(Z. I.)