Dok se Zidan žalio kako je Bejl odbio da igra meč odluke u LŠ, Geret je snimljen kako uživa u golfu

Zna da uživa Bejl

Foto: twitter.com

Dok je u toku bila konferencija za medije pred meč Mančester siti - Real Madrid, Geret Bejl je bezbrižno uživao u golfu.

Već dugo se pravi čak i mit od golferskih avantura Gereta Bejla, kome zapravo nije preostalo ništa drugo jer na njega ne računa Zinedin Zidan.

Uoči meča koji se igra u petak od 21.00 u Engleskoj, posle pobede Sitija od 2:1 još pre pauze zbog korone, Bejl je snimljen kako igra svoj omiljeni sport dok traje konferencija za medije.

Od restarta sezone, igrao je dva puta, u sezoni ima samo 14 starterskih mečeva, a sada se sve više govori o prelasku u Kinu.

- Imao sam direktan razgovor sa njim, ličan. Nije bio raspoložen da igra. Ostalo ostaje između nas dsvojice, ali je rekao da ne želi da igra - rekao je Zidan na konferenciji, nije želeo da govori o budućnosti Velšanina.

- Ne znam, on je sada igrač Reala. To se nije promenilo, on je igrač Reala. Poštujem to, poštujem njega, kao i sve ostale. Samo mogu da kažem da on radije ne bi da igra ovaj meč . Svi ostali smo tu i pripremamo se za meč.

U drugom meču osmine finala, u petak se u 21.00 sastaju još Juventus i Lion. U prvom meču, Lion je bio bolji sa 1:0.

Video: Ibrahimović odradio trening u najskupljoj teretani - jahti

(Telegraf.rs)