Najbolji igrač Tirane pred Zvezdu našao novi klub: Bivši Liverpulov špic odlazi u Tursku

Engleski napadač Majkl Ngo napušta Tiranu

Foto: youtube.com

Albanski klub će ostati bez napadača visokog 198 centimetara koji je dobio ponudu iz Turske, prema pisanju tamošnjih portala.

- Mislim da je sada pravi trenutak za iskorak u karijeri, u životu, da krenem dalje i učinim najbolje za sebe, hoću da ljudi vide da sam napravio nekoliko koraka unazad, ali da sam sada na sceni na kojoj mogu da pokažem talente u boljim ligama - rekao je Ngo nedavno.

Međutim, na taj iskorak će 27-godišnji fudbaler morati još malo da sačeka jer Turci pišu da je dogovorio uslove saradnje sa Menemensporom koji igra u drugoj ligi.

On je ponikao u Sautendu i prošao je mlađe kategorije Liverpula, mada nikad nije uspeo da ostavi veći trag u slavnom klubu sa Enfild Rouda.

Ngo je u protekloj sezoni bio jedan od najvažnijih igrača Tirane i dao je 13 golova uz još nekoliko asistencija i profilisao se kao lider albanskog kluba.

Za sada nije poznato za koliko novca bi Ngo mogao da ode, ali je po svemu sudeći pitanje trenutka kada će klubovi to i ozvaničiti.

Ova informacija stiže samo dan pre nego što Tirana i Crvena zvezda treba u prestonici Albanije da odigraju meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Taj meč počinje u utorak od 20 sati na stadionu "Er Albanija".

Video: Stanković: Idemo da igramo fudbal, ne očekujem dodatnu tenziju

(Telegraf.rs)