Došao među Pevce i briše tvitove gde se kune u Arsenal: Doerti provokativno predstavljen u Totenhemu

Novi defanzivac Totenhema Met Doerti promenio je lojalnost promenom poslodavca u Premijer ligi

Foto: Twitter/@SpursOfficial

Doerti je predstavljen u nedelju kao pojačanje Totenhema, još jedno u ovom prelaznom roku i plaćen je Vulverhemptonu 15 miliona funti.

Ipak, način na koji je njegov dolazak ozvaničen neće se nimalo svideti navijačima Arsenala, najvećeg Totenhemovog rivala.

Doerti je posle deset godina u Vulvsima predstavljen u Totenhemu video snimkom na kom briše neke od starih tvitova sa društvene mreže Tviter gde kaže da će "zauvek voleti Arsenal".

Na drugom tvitu podseća da je veliki fan Arsenala, a na snimku se vidi kako briše te svoje stare objave i tapka po grbu Totenhema.

- Veoma sam ponosan što sam došao u tako veliki klub. Ovo je najbolji stadion i verovatno najbolji trening centar na svetu koji sam ja video. Kad počinjete nešto novo, onda želite da počnete dobro. Ne mogu to da dočekam - rekao je po dolasku Doerti.

Istini za volju, kidanje veza sa svojim starim omiljenim klubom, na ovakav način možda baš i nije pravi put da se dokaže pred Žozeom Murinjom i navijačima "Pevaca", jer to treba pokazati na terenu, a ne na Tviteru.

Video: Kapiten crno-belih kaže da je važnost meča uticao na lošije izdanje njegove ekipe

(Telegraf.rs)