Partizan se emotivno oprostio od Miloševića, pa zakazao promociju Stanojevića

Novi trener zvanično u sredu od 12 časova

Foto: Marko Jovanović

Fudbalski klub Partizan emotivnim saopštenjem se oprostio od dosadašnjeg trenera Sava Miloševića i već u sredu je zakazao promociju novog trenera Aleksandra Stanojevića!

Promocija će biti tačno u podne na stadionu crno-belih koji se neizmerno zahvaljuju dosadašnjem treneru Miloševiću na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub.

- Suočeni sa novonastalom situacijom, a bez mogućnosti da istu promenimo, FK Partizan sa neizmernim žaljenjem objavljuje da se dana 1. septembra i zvanično rastao sa šefom stručnog štaba Savom Miloševicem. Dani i sati ubeđivanja, razgovora i ljubavi prema Partizanu nisu urodili plodom naspram teškog perioda, stresa i nagomilane nepravde sa kojom se Milošević sa svojim strucnim štabom, igrači, kao i sam klub suočavao u periodu iza nas - navodi se u saopštenju i dodaje:

- Teška srca, bez skrivanja suza u očima, saradnja izmedu FK Partizan i još jednog velikana ne samo srpskog već i evropskog fudbala je završena. FK Partizan se neizmerno zahvaljuje Savi Miloševicu na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub. Neizmerno hvala na svakom derbiju, evropskoj utakmici i prolivenom znoju u domacem prvenstvu! Savo kao takav, veliki čovek i još veći Grobar će zauvek biti deo crno-bele porodice. Imenovanje novog šefa stručnog štaba FK Partizan bice naknadno objavljeno.

(Telegraf.rs)