Čelsi sad već ima "drim tim", stigao je i nemački biser od 80 miliona: Lampard dočekao Haverca!

Doskorašnji fudbaler Bajera iz Leverkuzena i član "Pancera" zvanično je novi igrač londonskog kluba

Foto: instagram/chelseafc

Čelsi nastavlja da drma pijacom ovog leta, a novo ime u rosteru Frenka Lamparda je ono koje se najduže čekalo - Kai Haverc!

Konačno, transfer saga oko Haverca sada je i zvanično završena, obukao je dres londonskog kluba, potpisao ugovor do 2025. godine i pridružio se novim saigračima među kojima i nizu velikih pojačanja pristiglih ovog leta.

Bajer i Čelsi su postigli dogovor o transferu po kojem će Premijerligaš platiti obeštećenje Haverca u iznosu od 80 miliona evra.

Osim Haverca, Čelsi je doveo još jednog nemačkog reprezentativca, Tima Vernera iz Lajpciga, stigli su Tijago Silva iz Pari Sen Žermena, Ben Čilvel iz Lestera i Malamg Sar iz Nice.

- Veoma sam srećan što sam ovde, za mene je san da zaigram u klubu kakav je Čelsi i jedva čekam da upoznam sve igrače i trenere. Da, veoma sam srećan što sam ovde - bili su prv Havercovi utisci posle potpisivanja ugovora.

Podsetimo, Plavci su još zimus angažovali Hakima Zijeha iz Ajaksa kao još jednog velikog aduta Frenka Lamaprda za napad na titulu.

(Telegraf.rs)