Partizan i Vojvodina imali blizak susret na aerodromu, krenuli ka Belgiji u isto vreme

Crno-beli su čarter letom krenuli put Belgije, gde ih čeka duel protiv tamošnjeg lidera Šarlroa

Ekspedicija Partizana krenula je put Belgije čarter letom iz Beograda do Brisela, odakle će 60 kilometara dalje do grada Šarlroa, u kojem će u četvrtak od 19 časova igrati protiv istoimenog rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-bele čeka težak posao i na papiru nisu favoriti uoči duela sa aktuelnim liderom belgijskog prvenstva, koji u dosadašnjih šest kola ima svih šest pobeda.

Aleksandar Stanojević je na put u Belgiju poveo 20 fudbalera, koji će konkurisati za tim. Svi u taboru crno-belih su bili dobro raspoloženi, što se moglo videti i na fotografijama.

Partizan će u sredu od 19 časova održati i poslednji trening pred meč, na kojem bi trener Stanojević trebalo da otkloni i poslednje dileme pred susret.

Interesantno je da je u isto vreme let za Belgiju, samo čarter za Lijež, imala i Vojvodina, koja se u 3. kolu sastaje protiv Standarda u četvrtak od 20 časova.

Ovo je spisak Partizana za pu u Belgiju

Golmani: Vladimir Stojković Nemanja Stevanović

Odbrambeni igrači: Aleksandar Miljković, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Maki Banjak, Igor Vujačić, Slobodan Urošević

Vezni red: Saša Zdlejar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Stevanović, Denis Stojković, Sejduba Suma

Napadači: Umar Sadik, Lazar Marković i Bojan Matić.

(Telegraf.rs)